Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ



Μόλις περάσαμε από μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή.. Έχουμε όμως ακόμη μια ολόκληρη χρονιά μπροστά μας και πολλές ακόμη στιγμές να μοιραστούμε με τις οικογένειές μας.. Θα μοιραστούμε κοντά στους συγγενείς μας τα πάντα! Ακόμη και την διασκέδαση..


Μικροί και μεγάλοι φαίνεται πως λατρεύουν τις ταινίες. Ποιός θα φανταζόταν άλλωστε έναν κόσμο δίχως δράση, περιπέτεια, γέλιο, φαντασία; Ο κινηματογραφικός κόσμος ξεδιπλώνει το μεγαλείο και τη μαγεία του προσφέροντας σας υπέροχες ταινίες για ολόκληρη την οικογένεια!


Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ: Μοιραστείτε μια μαγική και τρυφερή ιστορία στη διασημότερη οικογενειακή ταινία όλων των εποχών! Η Τζούλι Άντριους λάμπει στην οθόνη στο ρόλο της Μαρίας. Η γεμάτη ζωή νεαρή γυναίκα αφήνει το μοναστήρι για να γίνει γκουβερνάντα στα επτά παιδιά του Βαρόνου Φον Τραπ, του αριστοκράτη χήρου, του οποίου οι αυστηροί κανόνες στο σπίτι έχουν βάλει στην άκρη τη μουσική και τη διασκέδαση. Η "Μελωδία της Ευτυχίας" κέρδισε 5 Όσκαρ ανάμεσα στα οποία Καλύτερης Ταινίας και Μουσικής για τα αξέχαστα τραγούδια που ακούγονται κατά τη διάρκειά της.


ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ: Μια συγκινητική περιπέτεια για ολόκληρη την οικογένεια, που υπόσχεται έντονα συναισθήματα και υμνεί την έννοια της αφοσίωσης και της φιλίας. Δείτε πως οχτώ σκυλιά χάσκι επιβιώνουν μόνα τους στην παγωμένη Ανταρκτική, όταν, λόγω μιας σφοδρής επικείμενης κακοκαιρίας, η εξερευνητική αποστολή την οποία συνοδεύουν, αναγκάζεται να γυρίσει πίσω χωρίς αυτά... Τα σκυλιά, περνώντας πολλές δοκιμασίες και αναπτύσσοντας σχεδόν δεσμούς φιλίας, καταφέρνουν να αντέξουν στις πολικές θερμοκρασίες, με ελάχιστη τροφή, έξι ολόκληρους μήνες! Όσους χρειάζεται να καταφέρει κι ο ιδιοκτήτης τους, που είναι εξαιρετικά δεμένος μαζί τους, να τα εντοπίσει και να τα πάρει και πάλι μαζί του... Η πιο συναρπαστική ιστορία επιβίωσης, φιλίας και περιπέτειας που ειπώθηκε ποτέ! Μαθήματα θέλησης και συντροφικότητας από... οχτώ αξιαγάπητους <<φίλους>>.


ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ: Οικογενειακή ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα! Στη Βόρεια Καρολίνα, κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιδημίας πολιομυελίτιδας, στη δεκαετία του '50, ο δεκάχρονος Τζέρι, που είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος στην άρρωστη τετράχρονη αδερφή του, Σάντι, ζει παρέα με τον καλύτερο του φίλο. Πρέπει να βρει με κάθε θυσία, ψάχνοντας όχι μόνο σε γειτονικές πόλεις, αλλά και σε ολόκληρη την αμερικανική επαρχία, μια κούκλα άγγελο, το αγαπημένο παιχνίδι της Σάντι! Μια τρυφερή και συγκινητική ιστορία μέσα από τα μάτια ενός παιδιού.

Ε. Τ. Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ: Πρόκειται για μία συγκινητική ιστορία ενός μικρού εξωγήινου, χαμένου στη Γη, όπου γίνεται φίλος με τον Έλλιοτ, ένα αγόρι 10 ετών. Ενώ ο Ε. Τ. μαθαίνει πως είναι η ζωή στη Γη, ο Έλλιοτ μαθαίνει πως η φιλία δεν γνωρίζει γήινα όρια. Μια μαγευτική ταινία με πολύ φαντασία. Δημιουργεί στους θεατές συναισθήματα χαράς και συγκίνησης κι έτσι κερδίσει επάξια μια πολύ καλή θέση ανάμεσα στις καλύτερες οικογενειακές ταινίες όλων των εποχών!


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ: Η Άντι και ο αδερφός της Μπρούς βρίσκονται ξαφνικά σε μια ανάδοχη οικογένεια που απαγορεύει αυστηρά την ύπαρξη κατοικίδιων ζώων στο σπίτι. Όταν τα δυο αδέρφια συνειδητοποιούν ότι στο νέο τους σπίτι δεν υπάρχει χώρος για τον αγαπημένο τους σκύλο, σκέφτονται ότι ο μόνος τρόπος να τον κρατήσουν κοντά τους είναι να βρουν ένα μέρος για να τον κρύψουν. Ανακαλύπτοντας ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο όμως, αποφασίζουν με τη βοήθεια των φίλων τους να το μετατρέψουν σε καταφύγιο όχι μόνο για το δικό τους σκύλο, αλλά για όλους τους αδέσποτους σκύλους της γειτονιάς. Και τότε μια ανεπανάληπτη περιπέτεια ξεκινά...


ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ: Ο Άνταμ Σάντλερ πρωταγωνιστεί στη νέα οικογενειακή κωμωδία της Walt Disney Pictures, και το αποτέλεσμα μαγεύει, συνδυάζοντας την περιπέτεια με το συναίσθημα σε μια αλάνθαστη, επιτυχημένη συνταγή. Η συνηθισμένη ζωή του Σκίτερ ( Άνταμ Σάντλερ) ανατρέπεται μέσα σε μια νύχτα, όταν η αδερφή του Γουέντι του ζητά να κρατήσει για μερικές μέρες τα παιδιά της. Κάθε βράδυ, προσπαθώντας να τα βάλει για ύπνο, ο Σκίτερ τους αφηγείται φανταστικές ιστορίες, με τον ίδιο πάντα πρωταγωνιστή... τον εαυτό του! Από την Άγρια Δύση μέχρι τον Μεσαίωνα, την Αρχαία Ρώμη και.. την άκρη του κόσμου. Τα παιδιά ενθουσιάζονται με την ιδέα και συμπληρώνουν τα ηρωικά ιπποτικά παραμύθια με... ότι περνάει από το μυαλό τους. Το πρωί όμως ανακαλύπτουν ότι οι ιστορίες που επινοούσαν όλοι μαζί για καληνύχτα... ζωντανεύουν και οδηγούν την πραγματική ζωή του Σκίτερ σε απίστευτες περιπέτειες. Γεμάτες πολύχρωμους ήρωες, χιούμορ και μαγεία. Οι <<Ιστορίες Για Καληνύχτα>> είναι μια συναρπαστική ταινία που δεν θα χορταίνετε να βλέπετε ξανά και... ξανά!



Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ: Ο Λουκ και οι καλύτεροι του φίλοι, Έι Τζέι και Ράιλι απολαμβάνουν την τελευταία μέρα των καλοκαιρινών διακοπών, προτού ξεκινήσουν το Γυμνάσιο. Κατασκηνώνουν στην εξοχή, παίζουν στο λούνα παρκ, κάνουν πατίνια και προετοιμάζονται για την πρώτη εμφάνιση του μουσικού τους συγκροτήματος στο τοπικό φεστιβάλ. Όλα είναι τόσο ωραία που ο Λουκ εύχεται η τελευταία μέρα των διακοπών να μην τελειώσει ποτέ! Όταν όμως η ευχή του πραγματοποιείται και εκείνος ζει ξανά και ξανά την ίδια ατελείωτη μέρα θα διαπιστώσει ότι ήρθε η στιγμή να πάρει σημαντικές αποφάσεις για την ζωή του...

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ: O Τζο Κίνγκμαν (Ντουέιν The Rock Τζόνσον) είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου και η ζωή του συνοψίζει τη φαντασίωση κάθε εργένη: είναι cool, πλούσιος, διάσημος και εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για πάρτυ. Φέτος μάλιστα είναι η χρονιά όπου η ομάδα του, οι περίφημοι Rebels της Βοστόνης, διεκδικούν το πολυπόθητο πρωτάθλημα. Όλα του τα όνειρα όμως παίρνουν άλλη τροπή όταν στην πόρτα του εμφανίζεται η 8χρονη Πέιτον (Μάντισον Πέτις), υποστηρίζοντας πως είναι η κόρη που ποτέ του δε γνώρισε. Στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ο Τζο πρέπει να βρει ένα τρόπο για να συνδυάσει από τη μια τα πάρτυ και τις εξόδους με τα σούπερ μοντέλα, κι από την άλλη κάποιες άγνωστες γι’ αυτόν προκλήσεις, όπως το μπαλέτο, οι κούκλες και τα παραμύθια. Σε όλα αυτά δε βρίσκει καμιά υποστήριξη από την αυταρχική ατζέντη του, Στέλλα Πεκ (Κίρα Σέτζγουικ), που δε διαθέτει ίχνος μητρικών ενστίκτων. Κι ενώ το πρωτάθλημα πλησιάζει, ο Τζο ανακαλύπτει ότι το ουσιαστικό παιχνίδι δεν παίζεται στα λεφτά και στα συμβόλαια αλλά στις πραγματικά δύσκολες επιδόσεις όπως είναι η υπομονή, η ανιδιοτέλεια, η συνεργασία, όλα όσα χρειάζονται δηλαδή για να κερδίσεις την καρδιά μιας μικρής θαυμάστριας, που ξαφνικά αρχίζει να σημαίνει πολύ περισσότερα από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου